banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Mindenesetre én előrendeltem. És igen, a heavy csomagot, a kurv. életbe! Egyszer élünk!

Tegnap meg a Shogun Total War-t vettem meg egy tizesért. A fizetésem harmadát elszórtam, de hát ilyen is csak egyszer van évente.

Azt hiszem-legalábbis remélem- meg éri a dolog.

Én nem akarok prémium nélkül szenvedni, viszont a Wot több mint fél éve folyamatosan leköt, úgy hogy a fele tartalom még nincs is benne. Igaz néha annyira utálom, és baromira felbosszant, de ennek ellenére akkor is, ez a játék jelenleg a legszórakoztatóbb számomra.

Minden tetűségével, hülyeségével együtt.

És számoljunk csak, ha csak egy éven át játszok még a Wot-al, akkor is megérte fizetni érte, hiszen egy új PC játék is drága, és sokkal csak egy napig lehet játszani mert olyan rövid.
    Én így nézem a dolgot.

Az persze igaz, nálunk senki sem szeret fizetni semmiért, PC-s játékokért meg főleg nem, a WoT-tal meg ráadásul az a helyzet, hogy olyan amilyen, ezt már kismiliószor túlbeszéltük.