banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Apropó amerikai tankok - T23 teszt.

Tegnap hirtelen felindulásból Szakesszel elkövettünk egy összehasonlító tesztet T23 vs Panther I között, mivel kijelentettem hogy a T23 a leggyengébb Tier8as med.

Az eredmények:
    - mobilitás: egyértelmű T23 fölény, sokkal jobban kanyarodik és jobban is gyorsul mint a panther. A pantherral nem szabad fordulóharcba kezdeni egy T23 ellen, esélytelen.

- fegyverzet: nagyjából azonos, ha csak simán állva lőttük egymást az nyert, aki előbb lőtt. Ilyen helyzetben szemtől szembe egyik tanknál sem volt lepattanó. Ha a T23 rohangált, akkor a Pantherről több lövése is lepattant.

Páncélzat: ha egymás ellen harcolnak, akkor egyiknek sincs előnye a másikkal szemben, mivel a T23 alapvetően átüti a Panthert szemből is bárhol, a Panther pedig nem kérdéses hogy átüti a T23 üvegtankot.
    Itt a Panthernak akkor jö(het) ki némi előny, ha figyelembe vesszük hogy a csaták többségében lehet(nek) kisebb tankok, akik a Panthert nehezebben ütik át mint a T23-at. Statisztikailag nem látok releváns különbséget az adataikban, de gyakorlatban a Pantherben nincs meg az "engem minden átüt" érzés mint a T23-ban (együtt gyúrom mindkettőt).

Összességében revideálnom kell az álláspontomat, a T23 körülbelül a Panther szintjén van, a kicsit jobb mobilitás szerintem bőven kiegyensúlyozza a páncélzat kapcsán esetleg érzékelhető lehelletnyi hátrányt.