banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• csoszi87
    Annyit had szóljak bele a klánok vezetése dologba, hogy:
    Szerintem nem feltétlenül baj, hogy ha a klán vezére játéktudást, és mechanikát kevésbé ismerve vezeti a klánt.
    Ha nem ő akarja vezetni a cw-ket!
    Szerintem a klánvezér inkább legyen otthon magában a vezetésben, összetartásában a klánnak, fegyelmezésben, háttér biztosításában stratégia kigondolásában.
    Ez mellett ha még be tud vállalni cw/század vezetést is akkor hajrá. (ha ért hozzá)
    Pont azért vannak az FC-k DC-k, hogy levezessék a gyakorlót, századot.
    De erre nem pacsi/haver alapon kell kijelölni az embereket, hanem nekik kell érteni a tankokhoz stb.
    Ez a baj a kis/új klánokkal is. Mindenki DC, meg toborzó, de fogalma sincs mit kellene csinálni, csak haver.
    TGH-ban volt példa:
    Holnap ki lesz fent hogy le tudja rakni a chipeket? Mert akkor annak adok jogot.
    Így lett 3 tagunk DC.
    Visítottam a röhögéstől, de közben szarul is esett, mert hónapokig melóztam a klánnal és nem lettem DC (csak már amikor mind1 volt), mert szombaton nem értem rá lerakni a chipet.
    Nos ez a 3 DC végül is úgy volt DC, hogy nem volt nekik feladatuk (bocs 1ik toborzott csatákban, vagyis spammelt.), de simán kirúgott ha nem jól válaszoltál.