A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #271337 Nekem hasonló volt a történet az SZLH-val, bár nem teljesen ugyanez. Amit Gseldon leír a kétféle klánokkal, azzal teljesen egyetértek. Hardcore klánnal játszani, területekkel bohóckodni (és ugye értük potyaaranyat bezsebelni) jó lenne, de azt tudom magamról hogy soha nem menne, mivel se prémem, se tízes tankom, de legfőképp nem játszom annyit, és nem olyan rendszerességgel, hogy bármilyen klán sokra menne velem. Ezért is lettem kidobva az SZLH-ból.
Én főként délután-este, miután hazaértem gurulok pár kört, pihenésképp, ezekhez az esti gyakorlózásokhoz, TS-hez, companyzáshoz többnyire már nincs kanalam. Az éles verzió megjelenése óta van 8000 csatám, van hogy hetekig, esetleg SG-fórum nikotintapasszal egy-két hónapig nem játszom, ezzel meg semmilyen komolyabb klán nem tud mit kezdeni.
Fun klán meg minek, voltam már olyanban is, sokan szeretik az ilyenek által adta lehetőségeket, mindig van pár ismerős platoonhoz, olykor company, marhulás, de én egyáltalán nem használtam ki, egyedül szeretek a leginkább menni. Két csata közt asztalra kilépegetni, esetleg párhuzamosan egy filmet nézni (igen, elvetemültségemben még ilyet is szoktam:), ez való nekem.
Egész WoT-os pályafutásom alatt szerintem ha féltucat companyn voltam, ott is csak kipróbálni, szakaszozni meg soha nem szakaszoztam sokat, amikor meg igen, akkor innen a fórumról Tesseliával, vele jól elhülyéskedtünk régebben, de ő egy ideje bizonytalan ideig abbahagyta a játékot, úgyhogy megint maradok a magányos farkas szerepnél.