banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Master91
    HPTS-A ba voltam, egész jól, korrektül meg éltünk.

Ts-re nem jártunk rendszeresen, de mikor közös dolgot csináltunk, ott voltunk. Chaten is normálisvolt mindenki.

Bejött ( vagy küldtek, nem tudom ) 2-3 b.zi gyereket, akik egyből azzal kezdték hogy aki holnapig nem jön fel, ban.
    Nem jársz TS_re? Ban.

Füttyentek és nem ugorsz? ban.

Na azt gyorsan meg mondtam neki a jogait, nem tetszett nekik, ki raktak. 3 haverom követett engem.

Végül is durván sztem majd 10 hónapot le húztunk, volt 7-8 -as tankjaink, ha jól emlékszem havernak már 9-es is.

Amiért paraszt volt, bukott 4 nagyon aktív tagot. Írtam Crossy-nak anno, hogy azért kurva jó hogy veterán vagyok a klánba meg aktív, ide jön 2-3 fasztarisznya ( ts-en is beszéltem velük, egoista barmokként viselkedtek, 0 "diplomatikus" beszéd, röhögtek csak.... ), és repültek ki az AKTÍV normális emberek.

Ő sajnos nem tudott mit csinálni velük, mert ugye lényegébe 2 külön klán...

Ez egy tapasztalat volt.