A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #271250 Nem akartam ebbe belefolyni,de!
Anno mikor megalakult a HPTS,nagyon jó kis brigád volt az!
Sokan voltak innen is a kezdeti csapatban,még ha most hallgatnak is róla.
Ott volt mindjárt a Matyi!(na jó ez csak vicc volt)
Sok gyakorlás cw próbálkozás kellett mire sikerült területet foglalni.Aztán lett 5-6-7 is amit sikerrel tartottunk 1-2 hónapig.
Azzal a társasággal semmi probléma nem volt!Persze mindenhol van 1-2 debil,ez elkerülhetetlen.De hogy full retard társaság lett volna ezt elutasítom.
Találkoztam nem egyszer sokkal idiótábban viselkedő Magyarokkal más klánokból is.
Már egy ideje nem klánozok.Többek közt az ilyesmik miatt.
A Magyar Magyar ellentétről meg csak annyit,hogy való igaz ez csak egy játék és semmi nem tiltja hogy kihasználjuk a játékon belül adott lehetőségeket.Az is igaz,hogy a mai világban már az a tiéd amit megszerzel magadnak.Az hogy milyen áron,milyen módszerekkel,mostanra már mellékessé vált.
Biztosan régimódi vagyok.De engem a szüleim és a nagyszüleim még olyan értékekre próbáltak nevelni,mint a becsület meg a tisztesség.
Egy játék célja az hogy jól érezd magad.Viszont a játékon belüli cselekedeteid és viselkedésed hűen tükrözik valódi önmagadat...