A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A T30-ast nagyon nem lehet körbetáncolni, túl gyors a tornya. Ráadásul mi van akkor ha szorosan egy fedezék mellett áll (pl. egy hegy mellett)? Ha meg célozni is tud, akkor már úgy érkezem meg hozzá hogy a fél HP-m oda van.
A Maus meg csak egyszerűen túl nagy falat, még így bugos páncélzattal is, és még ezt sem tudom körbetáncolni ha az egyik oldala védve van. Én sebzek neki 10%-ot HA átütöm, ő meg vissza 30%-ot, bár fele olyan lassan, de mégis a T-54-es fog hamarabb elfogyni.
Helyzetfüggő hogy mire érdemes rámenni vele meg mire nem, ezt akkor lehet eldönteni ha kiértékeli az ember az adott szituációt. De arra rájöttem pár csata alatt is, hogy ez a T-54 inkább Tier 10-es, és hiába a Párduc II jó ágyúja, ha nem pattan le róla semmi.