banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Most ugyan nem tudom megnézni, de nagyon úgy rémlik hogy traverse speedben, top speedben és turret traverse speed-ben is a T-44-es az ász.

A páncélzat annyira tényleg nem lényeges, de azért néha azon a pár milliméteren múlik minden.

Modulsérülés: Párduc volt ellenem, egyetlen lövést sem tudtam rá leadni közvetlen közelről. Első lövéssel előtte a lánctalpat, másodikkal az ammo racket harmadikkal meg az ágyút...ezután nem sokkal el is adtam, aztán még az 5x-ös szorzónál szenvedtem vele, de fullosan sem volt meggyőző.

Tény, hogy inkább T-44-es stílusban kell vele játszani, így nem számít annyit az átütés.

Szeptember előtt milyen volt a T-44-es mozgékonysága? Csak azért kérdezem, mert 5% lóerő nerf az kb. semmi, és nemrég az egyik patchel vissza is kapta ezt. Én meg nem találtam a patch listákban olyat hogy csökkentették volna az egyéb, mozgékonyságát érintő értékeit.

Használhatónak használható, de mikor mentem vele akkor totál haszontalannak éreztem magam benne, ráadásul ezt berakhatja IS-3 meg KT ellen simán. Kb. a nagyobbik Sherman-ben éreztem még magamat így, főleg az alap ágyúval, amivel nem bírtam átlőni egy nyamvadt Jagdpanthert 5m-ről.

A Pershing-et ugyan nem próbáltam ki, de nem is nagyon érzem szükségesnek, a T-54-es számomra tökéletes volt, tényleg csak arra kellett figyelnem hogy ne szaladjak be több ellenfél közé is, illetve a T30-ast meg a Maust kerültem, bármi másnak nekirontottam.