A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Köhhm, a T23 mozgékonyabb mint a T44 vagy a Párduc(mindenben tekintetben). A páncélzata tényleg hoki, de tier8 környékén már mindenki nagypuskával rohangál, amivel a T44 és a Párducot is mindenhol átlövik...ezzel szemben több a HP-ja mint a T44-nek. Gyors a tornya, viszonylag ritka a modulsérülés, nem érzékeny a gyulladásra (mint a párduc) és nem érzékeny az ammorack robbanásra (mint a T44).
Ágyú valóban sarkallatos pontja, de még használható. Pontosabb mint a 100milis D10, tűzgyorsasága kielégítő, és a három tier8-as tank ágyúja közül ez sebez a legnagyobbat. (Tudom, hogy a 122-es a T44-en nagyobbat sebez, de az nem medium tankra való) Egyedüli probléma a 160milis átütés, a legtöbb tank oldalát/hátulját átüti...szóval...
Én nagyon szeretem, a szeptember előtti T44-es mozgékonyságát tükrözi. Amiket leírtam persze elit T23-ra vonatkoznak 100% legény + 100% körüli 1. skill. Ehhez hozzá jön a Stabilizátor; Rammer; Toolbox.
Hopp, egyből kaptunk egy használható mediumot.