banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Sunsetjoy
    Úgy tűnik, hogy a hivatalos oldalról eltűnt...

Találtam az eredeti hír német változatát, de nem hiszem hogy nagyon segíthet:D

http://www.prielwurmjaeger.de/forum/world-of-tanks/panzer-des-monats-arl-44/

Amúgy nem rossz annyira, ha hozzászoktál a B1-BDR vonalhoz, el lehet viselni. Mindenképp másodvonalbeli, főleg a sebessége és célzásideje miatt is. Igényli a free xp-t kissé, főleg hogy a böhöm tornyát minél előbb lecseréld. A top ágyúja kissé TD-szerűvé teszi, a rejtőzési kényszerével együtt.

Azt nem mondanám, hogy nagyon bejött, de a hajamat sem téptem.

Inkább kellemesen csalódtam benne, akárcsak a következő AMX 45-ben. Annak idején a B1 fullozása után leálltam a vonallal, lehet hogy ha akkor megyek tovább (és nem most 2 hónapja kb.), más lenne a véleményem...

Mivel kissé ilyen speciális a fejlesztési fa, és a kezelése, másoknál is megosztó lehet. De úgy, hogy te is elvoltál az elődökkel, van bele legénységed, olcsóbban veheted meg, stb., úgy nem gyengén megéri!