A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #26622 Na egyenletek nélkül.:D
A Maust nagy távolságból max artyval lehet jelentősen leamortizálni.Normál hk löveggel a gyenge pontjait kellene célozni,de a távolság miatt ez nem nagyon fog sikerülni.Viszont mivel a Maus lövege effektíve a leggyengébb,ezért abból a távolságból ő sem lesz feltétlenül eredményes.Itt jegyzem meg,hogy a Maus lövegének még mindig nagyobb esélye van nagy távolságból sebezni a többi verdát,mint fordítva.
Ezért aztán mindenki igyekszik hozzá közel kerülni.A menetszél sem fogja kikezdeni a mellkasunkat,mert a Maus nemigen fog tudni elmenekülni ugye.
Közelharcban egy rutinos player minden további nélkül tudja sebezni a Maust.Viszont ha a Maus-os kolléga se ma kezdte az ipart,akkor ő is tudni fogja,hogy hová kell lőni.Na ilyenkor jön elő a hp különbség,ami nem a Mausnak fog előbb elfogyni.Van rá egy ezresem.
Pár csatát lenyomtam már,de még soha nem láttam olyat,hogy 1v1-ben 100% hp-ról indulva lenyomták volna a Maust.
Álltalában azért füstölnek el,mert ha megjelenik akkor 235-en kezdik el lőni egyszerre minden féle fajta löveggel és gránáttal.Úgy meg azért gyorsan elfogy csóri.
Ez egy csapatjáték.(mondom én!:D)
Ha a pro Maus-ost kíséri 2-3 szintén pro heavy vagy médium,esetleg hátulról megtámogatja a csoportot 1-2 TD,akkor bizony a Maus csatadöntő tényező lehet.Ellenben a másik 2 t10-es csak egy erős nagy tank a másik oldalon,amire figyelni kell.