A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #26608 Huhh sracok, ti urhajosok vagy elmeleti fizikusok vagytok? ropkodnek az eggyenletek csak kapkodom a fejemet... hat ez egy jatek, hogy az a nagy magyar isten aldjon meg mindenkit. Hat mondta a fejlesztok kozul vki hogy ez egy hardcore szimulator? es ezen fogjak kikepezni a nato elite tank parancsnokait? Efektiv pancelvastagsag, dolesszog? legkozelebb valaki benyalazza az ujjat es feltartja a levegobe es azt mondja "hogy a szelirany es a paratartalom miat ennek sebeznie kellett volna vagy mi"
Alapvetoen eddig inteligensnek tartottam magamat(van egy es fel diplomam), de megkellet innom egy halom sort hogy lehiggadjak es utana keresgeljek mindennek. Sracok ne csinaljatok mar ezt velem lecci
ket napig olyan volt a topic mint a csernusnak vmi showja, most valtas tortent olyan mint Stephen Hawking egyetemi eloadasa.
Bocsi hogy kiakadtam... lehet anyazni...ha esetleg valaki meg akar verni kotelessegemnek erzem kozolni hogy 1900km-re vagyok Budapestol...