A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #26589 Tudom, hogy a Maust is ki lehet lőni, hisz néhányat azért már sikerült, igaz a többség az arty munkája volt.
Nekem az IS-7 tíz csatából egyszer biztosan leég, s nem kell hozzá egy Maus. Egy egyszerű királytigris egy HE lőszerrel porig égeti akár 80 %-ról is. Pedig minden extra tűzoltó kütyü rajta van. Az ágyút az 1. lövéssel szedik ki általában. Utána pontossága gyakorlatilag 0.
A töltőmet szintén kiszedi a HE. A láncot bárki lelövi, így a sebessége nem ér semmit. Ha körülveszik szintén hátrányban van, mert hátulról gyakorlatilag az IS-7 védtelen.Torony 94 mm. S ráadásul az a sok lepattanó nem tudom hol van, de rólam nem nagyon pattog. Lehet nem állok jó szögben vagy valami.
A Maus ágyúja 20-al gyengébb, mint az Is-7-nek. Szerintem ez nem számottevő.
Tehát a lényeg, amit ki akarok hozni az egészből, hogy amikor olvasom a sok hozzászólást hogy a Maus milyen gyenge, az Is-7 meg milyen OP, akkor bizony értetlenül állok, s kicsit felmegy bennem a pumpa.
De remélem sikerül megtanulnom a gyenge pontot,s főleg harci helyzetben is használni,mert mégis az az igazi.