A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #26273 Hát nem találtam meg hol írta le így Overlord, amit pedig bemásoltál azért szerintem nem ez.
Valóban vannak olyan német gépek amik nehezebben játszhatóak. De azért az egyáltalán nem mondható el, hogy a németekkel olyan nehéz lenne játszani. Eggyes gépeikkal nehéz, de más nemzetnél is vannak ilyen harcjárművek.
Nem értem ezt a KT mizériát. Szerintem komolyabb baja nincs, az hogy gyenge a lövegpajzsnál a páncélzata csak közelről okoz problémát kb 100 méteren belülről. Több mint 700 csatám van vele és nem túl gyakran lövik a lövegpajzsot. A nagyobb gépek pedig simán átütik a 180 mm-es részt is nem kell a lövegpajzzsal vacakolni. Nekem az az állítás is gyanús, hogy az autoaim oda céléz. Akkor nálam az ellenfeleim vagy nem használtak autoaimot a 700 csatám alatt vagy nem oda céloz.
Meg ezt a kigyulladást se értem a KT-nál. Nálam jó ha összenem 15-ször gyulladt ki. Abból a 15-ből 2-szer egy csata alatt egy M26 ellen. Szemmel láthatóan kiválan tudta hogy hova kell lőni és 30 méterről nem okozott problémát eltalálni azt a bizonyos pontot. :) Ez összességében kb 2% lehet. Az IS-7-esemnél már legalább 10% körül van ez az arány, de ez így van rendjén.