A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #26268 Már többször olvastam ítt a fórumon, de WoT fejlesztői valóban kijelentették azt, hogy a játék a nehézsége ilyen a nemzetkkel: szovjet gépek = könnyű, amerikai = közepes, német = nehéz? Kétlem. Ezt így biztosan nem jelentették ki. Én csak a T-54, gyengébb képességű játékosok kijenetésre emlékszem.
Ezt valamikor január környékén ÉN írtam ide a fórumra, egy hsz-em végére úgy mellékessen. Ami túlságosan népszerű lett. A kijelentést az akkori tankjaimra értettem, ráadásul abban a szerepkörben alkalmazva, amit nekik szántak a WoT-osok (bár ezt nem biztos hogy így írtam le). Mivel csak nehéz tankjaim voltak és az én stílúsomtól függ az hogy mennyire nehéz vagy könnyű egy nemzet tankjaival a játék, nem lehet így kijelenteni, hogy német = nehéz stb. Például a német gépek nekem azért volt nehezek az eredetileg nekik szánt távolsági harcokban, mert nem tudok és mert utálok kempelni. Az orosz gépek többnyire feküdtek a stílusomnak.
Azért az én kijelentésemet ne tessék a WoT fejlesztők számlájára írni.