banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    na, futottam pár kört KV-val, az utolsó 3 volt maxos a kütyü. A legutolsó csatában 3 lövést adtam le egy ferdire (2-őt !szemből!) és 90%-ot kaptam le róla. Egy t5 tankról beszélünk...

vélemény: borzasztóan tápos, aki német tankon edződött, az nem fogja lassúnak találni. Az ágyú némileg pontatlanabb (de simán hajthatsz sniperre gagyi legénységgel is), mint a német társai, cserébe sokszor top tank és one shotolja a mezőnyt. Ha van az embernek artyja, akkor ők sem fognak sok vizet zavarni, bár még csak harmincx kör, kiváncsi vagyok, hogy mennyire zuhan vissza a stat. Az egér taktika itt is működik (30fokban be kell forgatni az elejét). A DPS-e 5%al rosszabb, mint a tier10-es német tanké, khm... Egyik t5 tank sem jelent gondot.
    Közelharc a szokásos lassú tankos: test + torony, ha látod, hogy jön, előbb kezd meg a célzást, kicsit elé tartva, hogy tudj korrigálni. Bár nem kerülhetsz t10 csatába, de ha mégis, akkor nyugi, lőd a német tankokat, mindet sebzed előlről.

kasuknak: sokszor fog kilőni az arty, ha nem vigyázol, óvatosan közlekedj!

proknak: w + bal egér gomb, csata végén gg

általam használt kütyük: spall liner, venti, enchanced gun laying
    legénység: 85%