A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bornofakone #26260 bocs h ide írom, de egyszerűen nem tudom magamban tartani mi volt előző meccsen:
2 object 704, 1 pershing vs 4 t-54 (sztem egész normális balance), t30, maus meg ilyesmi töltelék.
Lényeg: magyar srác IS-el neki áll fájtolni t-54-el(lehet nem önszántából) majd t-54 kilövi -> reakció: q.rva g.ci OP t54...
Konklúzió: az ilyen játékosok mennek később fórumba és OP-znak :)
annyit hozzá tennék h 3-n (én object-el, 1 object 212-s arty, és a pershing lőttünk ki 13 tankot..) ezután természetesen enemy-től kaptuk meg h OP object...
Lényeg ami lényeg, nem értek sok embert, mit hisz?! pl. IS-es srác, 2 lövés lesz neki t-54 v mi? :D
nem akarom szaporítani itt a t-54 op v nem op témát, lerágott csont, csak állítom az emberek fele azért op-za a t-54-t mert T7-8-s tankkal huszárkodik és meglepődik ha 1 t9-s tank belövi és nem tetszik nekik h 2 lövésbe nem döglik a t-54 :D