banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    ,,Mi vagyok én Manci néni leveles ládája? Vagy az Önök kérték?"

Nem, de gondoltam ez egy fórum és hát ha már erről beszélünk...na mindegy.

,,Basszus most írjam le,hogy én meg ki tudom lőni Pershinggel az álalad említett OP jármű bármelyikét... "

Én is ki tudom lőni. Nem arról van szó, hogy nem tudom. Hanem arról amit valamiért nem értesz meg, hogy aránytalanul erősebbek. Nem legyőzhetetlenek, aránytalanul erősebbek. Azt nem értem, hogy miért nem érted ezt meg, és miért magyarázod szándékosan félre a dolgot.

,,Na persze nem úgy ahogy ti szeretnétek ,hogy működjön a játék ,hogy amibe beleültök azzal szemtől szembe egy helyben állva kilövöm mind1 hova célzok hanem kihasználom a tankom adottságát + a terepet+ a csapatomat néha még az ellen csapatát is.Ennyi. "

Ismét csak nem erről van szó, és ismét félre magyarázod az egészet.

De én is megismétlem, senki nem akar olyat, hogy egy helyben állva mindenkit kilövök. Csupán azt, ne legyenek durva ,aránytalan előnyei egy másik járműnek.

,,
    Már megválaszoltad de azért leírom a tól ig sebzés/átütés nem véletlenül van ott 25% + vagy - az éppen annyi is lehet, hogy átüti e vagy sem de ebben mi a nehéz?
    Meg minek kell olyasmiken pörögni amit már leírtak, hogy javítva lesz de te azért csak beírod ,hogy miért nem?"

Javítva lesz...minden mindig javítva LESZ. Persze...csak kissé hitetlen a dolog. Ezt is én is leírtam más is leírta nem egyszer, nem kétszer, hogy miért.

Tudod, az a baj, hogy valami oknál fogva nem érted meg amit mi mondunk, és elintézed annyival, hülyék vagytok, szarul játszotok, és csak ezért panaszkodtok, meg mit akartok ,hogy ti legyetek a legerősebb kilehetetlen tankban?

Miközben nem. Csupán azt ,hogy ne legyenek aránytalanságok két jármű között.

De ha hülyeség ezt elvárni, akkor én rohadt nagy hülye vagyok.