A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szacsa007 #26107 Soha nem szerettem,ha csak egy másik harckocsival hasonlítják össze, mert nagy a matematikai valószínűsége annak, hogy egy Párducot nem egy T-44 fog kilőni és viszont, azonban tény, hogy nagyon könnyen sérül, hamar kimegy az ágyúja stb., s szinte az elsők között lövik ki. Nem tudom most milyen, mert már nekem nincs. De ami volt ilyen volt, pedig telenyomtam minden fullal. Valószínű a Párduc is ilyen, de ilyen tapasztalatom nincs. Nekem a csatában egyáltalán nem tűnnek gyengének a Párducok, de lehet, ha lenne egy én is másképpen látnám, mint ahogy az IS-7-ről is azt hittem milyen jó, míg nem vettem egyet,s égtem porrá 90 %-ról egy Tigris lövésétől. S nem egyszer. Tehát még egyszer. A miért nem kapta vissza kérdést nem nekem kell feltenni, hanem a játék készítőinek.
Ui.: Nem tudom,de majd legközelebb nézem, hogy habzik-e a szám, amikor fejlesztem a T-54-t.:)