banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én nem az orosz ágat nevezném OPnak, hanem egyes tankokat az orosz oldalról.

pl:

T-54: kiveséztük, nincs mit beszélni róla. Az és kész, de szeretem :)

Artyk: SU14 felett az orosz artyk messze jobbak mint a német. Főleg a - tudtommal - nagyobb területen ható borzalmas sebzésű ágyújuk miatt.

T-44: a tier9es medek és a tier10-es heavyk megjelenése előtt brutál járgány volt, és a maga közegében (tier8) sztem még mindig a legjobb. Főleg ha összehasonlítjuk egy T23-al... neeee neee :)
    Más kérdés, sokat butítottak rajta, és van nyilvánvalóan kihasználható gyengesége (ammorack - autoaimmal rohadtul el lehet lőni, ma du is 1vs1-be egy T23-al azért tudtam legyőzni, mert a 3. autoaimos lövés felgyújtotta :D).

Ezektől eltekintve viszont a tankok többsége sztem nem olyan brutál, hogy jelenős/látható módon erősebb lenne a német/amerikai társaitól.
    Nem is szokták őket felhozni...

Vagy ordította vki hogy a T-43 OP ? Esetleg a SU100? Esetleg az IS3?
    Arról is erősen megy a vita hogy a Top orosz heavy vajh erősebb e a németnél... :)

Van még egy dolog: a látható orosz irányba hajlás pl a láthatóság terén, vagy a suttyom csalások az ágyúknál (SU100 és JPZIV ágyúi közti különbség), amelyek kiderülése óta... khm.. nem bízunk a muszkákban.