banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Én végigmentem az orosz ágon is, prémium nélkül az orosz szerveren, elvittem KV-3-ig, T-34-ig.

Be is írtam ide, hogy a T-28-as 85mm-es ágyúja az mekkora jó dolog, szemben a Pz III-as 50mm-es köpőcsövével. Aztán jött a KV, az egyenrangú Pz IV-eseket egy lövéssel öltem vele, néha még a 122mm-es ágyúval is, ami közel sem a legjobb ágyúja. Jött a KV-3, amivel nagyon szar statisztikám van amiatt, mert mindig Tier 9-10-hez kerülök, de Vk3601-el sem lenne jobb.

A T-34-es 57mm-esével 20 fölötti ROF-om van úgy, hogy a legénységem ~ 80%-os, és ~110-es pen.-el még a Vk4502-t is ütöm oldalról...arról nem is beszélve, hogy nagyon pattogós a páncélzata.

Szóval én, aki kipróbálta mindhárom ágat, azt mondom hogy könnyebb. Igen, sokszor hiányzik a gyors és pontos ágyú, de nem hátráltat annyival, inkább ez mint hogy kigyulladjak frontális találattól minden 4. csatában...

Német ág jobban fizet? Nem tudom hogy tudtad-e, de a játék jobban díjazza a közelharcot. 500m-es találatokért kevesebb xp-t és kreditet kapsz, mint ha 20m-ről lövöldöznél...

T-44 nerf: istenem, most írjam le megint?

T-54: és aki végigszenvedte a Párducot mit kap? Egy kicsit feltuningolt Párducot aminek a nevébe beírták hogy 2.
    Játszottam vele jó pár kört másik accounttal. Én legelsőre Párduc irányban mentem a játékban, szóval ismerem mint a tenyeremet, 3002DB-m is elsők között volt még régen. A T-54-es egy vicc, csak akkor halsz meg vele ha nagyon akarsz...most nem fogok regényeket írni róla, de közel sincs egy szinten a másik kettővel, ami nem fair azokkal szemben akik nem a szovjet med. ágat kezdték el.