A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Okmyx #258984 Ezek az esetek akkor fordulnak elő (KT 88mm, KV-1S 76mm), ha csak most kezdte fejleszteni azt a vonalat. Mondjuk nincs nagyobb lánctalp, és a kicsi még nem bírja el a fejlesztett tornyot/ágyút. Vagy hogy minél előbb meglegyen a nagyobb tank, kis tierekben nem fejlesztenek ki mindent, hanem rögtön továbblépnek. De pld a KT-nél alapból csak 88mm van, a nagyobbhoz már kell némi expet gyűjteni.
KV-1S-nél ugyanaz: a nagyobb ágyúhoz előbb ki kell fejleszteni a tornyot. Free XP meg nem mindig van, mert ugye ez a két vonal (német nehéz, orosz nehéz) az amit először fejlesztenek rohamtempóban (fizetős fiókkal 170 csatából elérhető a KV-1S, volt rá példa - más kérdés, hogy mennyit ér csatában az ilyen játékos).
A harmadik változat az, amikor exp ugyan van fejleszteni, de pénz már nincs megvenni a modult (mert minden meccs súlyos kreditveszteség). Sőt extrém esetben kis ágyú van, mert ugye abba olcsóbb a lőszer (ilyen érvelést is hallottam már). Ezt lehet fokozni a "én csak HE-t használok, mert az olcsóbb" változattal.
Mondjuk arról láttam már vitát fórumon, hogy ISU-152-re a 122mm vagy a 152mm jobb-e.
Viszont a KV-1 U-11 ágyúval érthetetlen számomra is.