banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kronos79
    A tegnapi El Halluf-on Churchill VII-tel letolt csatámat nem übereli semmi.
    A heavy oldalon egy T-150 bespottolta az ott lévő 4 heavynket. Egy Is és egy IS-3-as kapott egy-egy találatot. Mindkettő kigyulladt és egyiken sem volt tűzoltó készülék. Emellett egyik sem takarodott fedezékbe, így kaptak még egyet. Mire kialudt a tűz, az IS 24, az IS-3 200 körüli HP-n állt. Végül mind jól nekiindultak és leküzdötték a T-150-est. Erre ráment a fent említett IS és IS-3 meg a KV-4. A megmaradt KV-5-öt kilőtték mire odaértem. Ő legalább sebzett.
    Miután 850 sebzést leadtam a Tigris, Tigris (P), KV-1S trióba, végül csak sikerült nekik kiszedni. KV-1S-en U-11 volt.
    Ezután körülnéztem. A KT-nk a sziklák között campelt. Nem volt furcsa addig, amíg nem lőtt. A hang alapján a 88-as volt rajta. Nézem tényleg az. Sőt alaptoronnyal nyomta az ember. Tovább léptem a KV-1S-re. Alaptorony, alapágyú. Bravó. Tovább. ISU-152. Valamelyik 122mm-es alapágyú. Nem csodálkozom, hogy buktuk a kört.