banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tuvok #25708
    Hát ilyen precíz helyekre nincs sok értelme távolról próbálkozni, az ember örül ha eltalálja messziről .
    Közelharcban, városi pályákon nekimegyek a KT-nek (meg akárminek) T32-vel, ez az egyetlen megoldás, hogy a tornyom tudja csak lőni, ami elvileg alig sebezhető . Az ágyút így viszont rendszeresen kilövik rajta, én viszont nem tapasztaltam, hogy valaki ne tudott volna visszalőni, ergo hiába lövöm a lövegpajzsot, ágyút, nem döglik be neki .
    Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de ez a játék csak erről szól . A nagy számok törvénye alapján ha valószínűséget számítunk, a nyert-vesztett csaták arányának megközelítőleg 50-50%-nak kéne lennie . Ezzel szemben átlagosan 10 az 1-hez a vesztett - nyert csatáim aránya . A győzelem pedig nem 1-2-3 emberen múlik, hisz a csapat 15 fős, és mindenki kiveszi a részét a csatából, tehát nem elég az állandó veszítéshez, ha én bénázok meg még 2-3-an, a csapat nagy részének kell a 10-1 arányt figyelembe véve . Annyira lehetetlen akkor, hogy minden játékos tipizálva és befolyásolva van valami/többféle elv alapján ? Volt szó régebben arról, hogy egy csata kimenetele és győztese bizonyos faktorok teljesülése esetén már a meccs elején el van döntve, nos amilyen lehetetlen fordulatokat lehet néha látni, ezt is el tudom képzelni . Sőt, továbbmegyek . Mostanában egyre erősebb az érzésem, hogy botok is játszanak, néha annyira mesterkélt, robotikus amit csinálnak, inkább tűnik sciptelt AI-nak, mint emberinek . Végülis egy középkategóriás játék ért el Guiness rekordot .
    Ez hosszú lett :/