A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #25706 Sztem az lehet az oka, hogy:
1. Az ágyú sérülés (sárga modul) nem feltétlenül teljes üzemképtelenséget jelent (piros modul). A tesztjeink során is mondjuk 6 ágyú sérülésből 1 v 2 öközött piros modulsérülést (teljes üzemképtelenség), még akkor is ha éppen sérült ágyút még 1x elaláluk (tehát a sérülések nem adódnak össze).
2. Csak nagyon közelről tudod pontosan eltalálni az ágyút. KTnál gondolom nem arctámadó módban lövöd szerencsétlen tigrincs tornyának elejét, hanem a világ végéről is azt célzod és ütöd át.
Ezek szerint a lövegpajzs átütése sebzést ugyan okoz, de ágyú sérülést nem.
3. Ne aggódj, sztem mindenki úgy érez mint te. Én pl a ferdit nem értem, én mindenben félek tőle szemből és még IS4-nél is átváltok HEre hogy inkább kevesebbet de sebezzem a ferdit. Míg én, amikor ferdiben megindulok himmelen az egyik úton, szemből úgy lőnek át az IS3-ak meg KTk hogy csak pislogok mint hal a szatyorban.