A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
294mm a max. átütése vagy az átlag? Ha az a max. akkor kérdés: csak az ágyút lőtte ki, vagy HP-t is vett le? Az ágyút magában bárminél ki lehet lőni kisebb tankokkal is, csak nehéz mert kis célpont.
Ha meg HP-t is vett le, és biztos vagy benne hogy a tornyod találta el, akkor lehet hogy valami kiálló optika vagy esetleg a búvónyílás kapott be egyet.
SZU: igen, az egy másik nagyon jó dolog. Így manuálisan is be lehet forgatni a tankokat jó szögben, illetve olyan helyekre adhatsz le lövéseket ahol gyengébb a tank. Pl. az egyik pályán PTRD-41 14,5mm-es páncéltörő puskával lőttem meg a Pz. IV Ausf. F oldalán lévő megfigyelőnyílást (olyan, mint amilyen a Tigris I-en van szemből) és ezzel sikerült kilőnöm :D
Renegade: valóban, a roncsok kicsit könnyedén mozognak, ez nekem is szemet szúrt.
Nagyobb tankok harcát még nem láttam, nem tartok ott :)
Toronysérülés után tud mozogni a tank... szerintem próbáld ki, nem olyan bugos, bőven élvezhető, legalábbis nekem.