banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Egy kis OFF:

Aki annyira tankbuzi mint én, annak ajánlom a 1C Company RTS játékait (Men of War, Theatre of War stb). A becsapódási szögek, átütési értékek, páncélvastagságok ugyanúgy vannak benne lemodellezve, mint a WoT-ban. (a távolság növekedésével pl. csökken az átütés, egy StuG-ot 80mm-es fronttal nem bírtam átlőni a 76,2mm-es páncéltörő ágyúval, pedig rálőttem vagy 15-ször, valamint ha a frontpáncélt nem 90 fokban éri a lövés, akkor szinte biztosan nem lőhető át. Pz III Ausf. J 80mm-es orrát szintén 76,2mm-essel vagy 5 percig lőttem, aztán meguntam, ilyen nagyon szerencsétlen szögben lőttem el a lánctalpát és beforgott az eleje)

A Men of War-t tegnap kezdtem el és alig tudtam tőle elszakadni :D
    Nagyon hasonlítanak a tankok a WoT-ban lévőkre, KV-2 lassú torony, de hatalmasat üt a 152-essel, T-34-ről pattog minden) de vannak benne újdonságok is, pl. a StuG ebben elég kemény jószág, valamint a későbbi Pz. III és IV-esek is ütősek)

Komolyabb tankokkal még nem találkoztam, de attól függetlenül hogy ez is orosz játék, biztos vagyok benne hogy a nagyobb tankok is korrekten vannak lemodellezve. (mivel a kisebb német tankok is olyanok, amilyennek az ember elképzelné őket az adatok alapján)

A grafika szép, a fizika nagyon jó, 3 kampány van (szovjet, német és angol-amerikai), némelyik pálya akár több mint 1 órás is lehet, szóval WoT mellett megfér, de csak ha szeretjük a stratégiákat is :) )