banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Bee
    A 47%-os winrated nagyon gáz az alacsony def pontokkal annak tükrében, hogy a túlélési arányod 58%. Te a tegnapi napomba kötöttél bele, ezért én is a tegnapi napodat néztem összehasonlításul. Így már érted?
    De nézzük globálisan: neked 18.095 csatád van 55%-os winrate-tel, a sebzésen kívül a statjaid stagnálnak vagy csökkennek, azaz elérted a képességeid határát. Nekem 7.000 csatám van 53,8%-os winrate-tel, és folyamatosan nő, azaz fejlődök. Neked erős a klánmúltad (ami a győzelmi arányodat nagyban kell, hogy növelje, pl. HHR), én 3 hónapja játszom amatőr klánban, addig szakaszban sem toltam. Neked 536 az átlag XP-d, nekem 552. Ráadásul én alacsony tierben is játszom, egyszerre több ágat húzok, ami nincs jótékony hatással a statomra.
    A T10-es winrate-em 66,25%, bár ez csak 80 csatából jött össze, de több, mint a fele kis csővel és kb. 10 alkalommal voltam vele CW-n (ki is fagytam :D). T10-ben szakasszal már hatással kell lenned a győzelemi esélyre.
    Valóban noob, azaz kezdő vagyok, és még sok mindent meg kell tanulnom a játékról, de ahogy látom, még neked is van tanulnivalód, hiába vagy tapasztalt és jó játékos.