banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Mióta foch-al játszok különösen odafigyelek a többi foch 155-re és milyen meglapő azt veszem észre hogy a 80%-uk az első tárat!! sem tudja ellőni és meghal, vagy ha el is lövi akkor a 2 tár betöltését nem éli meg. Azt persze hozzá sem kell tenni, hogy nagyon ritka, hogy mind3 lövedék sebez még zéró páncél tankok esetében is rendszeresen no dmg penetration van. Szóval a 3k átlagdmg egyáltalán nem gyakori.
    Az meg hogy alacsony a def-em? Ez azért van mert az ellenségnek legtöbbször esélye sincs odáig eljutni, mert korábban lereagálom a helyzetet, ha meg mégis tudnak foglalni akkor meg többnyire már füstölgő roncs vagyok azért nem tudok resetelni.

Viszont azt nem értem, hogyha 55% win.ratio az szar (pedig szerintem már 54+ is átlagon felüli, főleg tier10-ben ahol még az 52 is jónak számít ha nem cw-zésből és századból jött össze) akkor a te 53.8-ad azt minek tartod? Kritikán aluli low noob statja, vagy a mi a szösz? :D