A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
golay14 #255861 Kedves "Harcostársak"!
Köszönöm, fiamnak is jutott Locust kód, hála lammaer kollégának.
OFF Egy kis szösszenet a "magyarok" témában.
Megértem, hogy akinek nem sikerült az oldalt megnyitnia (én is jártam így), vagy más okból nem jutott kódhoz, az nem bodog. De szerintem a sikertelenségünk nem azokon múlott, akiknek sikerült, akár többször is, hanem inkább a szervezők által vártnál nagyobb érdeklődés miatt elégtelen infrastruktúrán.
Ugyanakkor a sok segítség amit én is, és más is kapott (link, ismeretlenek email címének beírása, tank kódok átadása) nekem inkább pozitív képet fest rólunk "magyarokról". Az ügyeskedő" magának intézi az ügyeket, esetleg mások kárára is. Itt sokan "ügyes"-ek és közben segítőkészek voltak.
(Kiváncsi lennék rá, hogy nemzetenkénti bontásban milyen "Victories/Battles" arányok születtek az aranyak, tankok megszerszése kapcsán. Szerintem - pont a sok e3gymásnak nyújtott segítség miatt - nem kell szégyenkeznünk. ON
Jó szórakozást a játékban mindenkinek!
G