banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    A 122 mm BL-9S tier9-ig jó. De egyszerűen kibírhatatlan számomra a 4 lövés/perces tűzgyorsaság főleg TD-nél.
    Én nem a minél hatalmasabb páncélátütés és sebzés bűvöletében élek. Nekem az olyan ágyúk fekszenek amik kiegyensúlyozottak. Számomra a 4 ROF már egyáltalán nem tűnik kiegyensúlyozottnak, akármilyen nagy átütéssel és sebzéssel ellensúlyozák. Az olyan ágyúkat szeretem, amik körülbelül 6 lövés/perces tűzgyorsaságal rendelkeznek, 220 feletti az átütésük és 350 körül sebeznek. Azért mert ez fekszik legjobban a stílusomhoz. Tehát a német 10,5 cm L/68, 10,5 cm L/52, amerikai 120 mm T53. Az 5 lövés/perces tűzgyorsaságot még elviselem, ha erős frontpáncélzattal rendelkezik a harckocsi: IS-4, IS-7, talán VK4502, remélhetőleg E-75, E-100 gépek.