banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kissrac
    Én kétszer lőttem ki csapattársat szándékosan (volt egy-két nem szándékos is - bár nyilván ilyen mindekivel előfordult --- berohan eléd mikor lősz..) Egyiknél az volt hogy elkezdte kilőni a csapattársakat még az elején ahogy itt is írtátok nemrég, a másik meg hogy cappelésnél lövöldözte a csapattársat, mikor a másodikat belelőtte mondta hogy álljon le, mire lőtt egy harmadikat is és írta hgoy miért? Erre lőttem egyet az IS--3al vagy IS-7el és elszállt, majd befoglaltuk a bázist (jelzem nem láttuk a maradék ellenfelet).

Ötszörös szorzó alatt szinte nem is játszottam, második nap szóltak a srácok hogy van, de annyira akkor épp nem izgatott a dolog...

Sőt gyakorlatilag nyár óta játszom több hónapos kihagyással, de van IS-7, T-54, és már majdnem megvan a GW Panther... Néha elcsábulok más játékokra is és eszembe se jut akkor játszani vele:)
    Most meg még meglesz a GW Panther, aztán még lehet választok valamit...sokat ugye már nem...