A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #25202 Kipróbáltam a TD-ket, miután láttam egy havernál, hogy mennyire kis fürge a Stug. Gondoltam a Hetzerig marha könnyű eljutni, azon meg átszenvedem magam + free xp-t konvertálgatok a PzIII-ból.
Életem legnagyobb meccsét nyomtam a Hetzivel. :)
Még az alapcucc volt, úgyhogy egy döglött teknős is megelőzött. A Cliffen voltunk, meg sem próbáltam körbemenni, az átjárót fogtam. Ráadásul egyedül, nagyon vérpistikés csapatban voltam. Elkúsztam a feléig, de ekkor támadott a gaz ellen, és hirtelen hárman maradtunk öt ellen. Marha mázli volt, hogy az értelmesebbje maradt.
Az ellenből három tank elkezdte foglalni a bázist, egy tank védekezett egy artyval. Nálunk maradt egy tank 5%-on, egy arty, meg én a ferrarival. A megbeszélések értelmében a tank nem ment sehova, én elkezdtem "visszaszáguldani" a bázisra. Volt időnk bőven megbeszélni a cseten a dolgokat, míg visszaértem. :) Már majdnem elfoglalták a bázist, mire visszaértem. Az artyval együtt elkezdtük megszórni őket, a Hetzi jó lapos, legalább két lövés elment felettem. Mindhármat kilőttük, majd mivel még maradt 10 perc, támadásba lendültünk. 6 perccel később ott is voltam az ellenfél környékén, az 5%-ban lévő tanknak sikerült kilőni az ellenfél tankját, aztán kiszedte az arty. Ekkor már jól álltunk, mert csak az arty maradt, mi meg ketten. Szemből bekaptam egy arty lövedéket, rámhúzódott, hogy ne tudja lőni a mi artynk, de vége lett mint a botnak.
Szóval a Hetzi marha jó kis cucc. Megvettem rá gyorsan a legnagyobb motort, meg a jobb lánctalpat, így már nem annyira lomha, viszont olyan láthatatlan, mint egy nindzsa és az ágyúja is kellemesen harapós. Marha óvatosan kell vele menni, de szinte mindig van vele legalább 2 killem.