banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Na ezzel baromira nem értek egyet (ahogy a cappelőbe belelövünkkel meg pláne nem, de az akkora bunkóság, hogy nem is feszegetem ...).

A raider pont az a medál, ami qurva ritka. Ált. akkor kapja valaki a csapatból, ha:
    -TD és jól tud rejtőzködni, ezt kihasználja, de egyben csapatjátékos is, vagyis bár kilőhetné a felé tartót, inkább nem lövi ki, mert éppen cappol
    -elég tökös, hogy kibírja, hogy nem lő, mert cél a csapatérdek, vagyis, hogy nyerjetek, nem az egyéni, hogy kill legyen a neve mellett
    -van esze, jól használja és érti a fedezékeket, hogy ne fedezzék fel (light tank ellen szart se ér a fedezék ...)
    -annyira szar a csapat, hogy valaki már utolsó esélyként erre a sunnyugásra kényszerül, hogy nyerjenek, mert a többiek mind idióták.

De mindehhez kell egy lassú, sérült, vagy ugyanúgy béna ellen is, mint a saját csapatod.

Szóval pont nem a "többiek kivéreznek én csendben követem őket majd cappelek" player, mert az ált. azért kempel az elején is, mert killre vágyik, hogy valaki elé menjen.

Ja, és mivel az esetek 90%-ban TDvel lehet elérni (ez a medál a rejtőzködésről szól, a maradék light scout), ők ált. a kemp játékstílust követik, tehát egy rossz szavad sem lehet. Maussal pl. sose fogod elérni, mert lassú és szar, és még egy sérült motoros Hetzer is visszaér egy HE lövésre, ha esetleg ez előfordulna. :)