A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #25160 Nekem nemrég lett meg az SU-152. Alap ágyúval használom, 100%-os legénységgel. HE lövedéket használok, és az én meglátásom szerint eléggé pontos, csak bele kell kalkulálnom azt, hogy a lövés pillanatától kezdve eltelik egy "kis" idő amíg becsapódik a lövedék.
Nagyjából 3-400m-re szoktam vele lőni, nem sok megy mellé, talán 1-2. De nem is lövök vele sokat. :) 2-3 esetleg 4 killem szinte minden meccsen van.
Egy VK4502-t 72%-ról lecsíptem 21%-ra. Természetesen nem szemből. Nem vett komolyan, ezért megbüntettem. Aztán kilőtt, mert rammer és venti hiányában elég lassú az újratöltés, lánctalp még nincs, szóval menekülés kizárva.. De az ISU-ra fáj a fogam nagyon.
Dummyboy kipróbálásra odaadta az accountját, és kipróbálhattam azt a BL10-es ágyúval. Nekem annyira bejött, hogy azonnal elkezdtem grindelni az orosz TD ágat. Eddig jutottam egyelőre. De ha a szóbeszéd igaz, és tényleg májusban lesz HW, akkor talán van esélyem megszerezni.