A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #25155 Egyetértek veled. Csak azért mert capol és ez miatt hamarabb befejeződik a csata nem kell bántani. Egyeseknek tényleg fontosak az achivmentek. (Szerintem nem a Wittman-medál a legértékesebb az epic kitüntetések közül. Ott csak minimum 7 ellenséget kell kilőni ha tankkal vagy TD-vel vagyok, nem?)
Épp szombaton volt egy eset, hogy egy játékos megkért ne lőjjem ki az utolsó ellenséget, mert szeretne top gun lenni az SU-152-esével. Beálltam mellé, célba vettem az M6-ost és nem lőttem ki. Csak akkor lőttem volna az M6-osra, ha a csapattársamat kilőnék, mert az az utolsó lövése is mellé ment. De erre nem került sor, top gun lett.
Sokkal jobb érzés az, ha értelmes emberekkel lehet játszani, akik kommunikálnak és megköszönik az együtt működést. Nem nagyon értem miért jó az ha valaki dühöngő berzerkerként viselkedik, hogy kilőhessen egy tankot.