A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Fefe82 #248950 Na igen ,néha érdekesen adja az biztos!Nemrégen szemből IS7, éppen beláttam a hasa alá,köbö 150m-ről,mind a 4 lövés sebez (50B-vel)mondom mi a fene ez ?A minap Himmelsen a domb tetején,letoltam egy centuriont egy tárból,visszahúzódok,pár sec van a betárazásig,beveret mőgém egy BAt,belém lő,/sikeresen betárazott a vas/ 1:leláncoltam,elkezdtem közben körözni,mert nem tette vissza egyből a láncot,mondom így jobb pozicióból tolhatom,2: bat oldala O dmg,3: bat segge Odmg o_O 4 lövés :415 asszem !!!!!!!!!!!!NAmármost ezt az egészet köbö 10-15 m -ről tettem egy mozdulatlan BAT-al!Ennyit a hihetetlen dolgokról!Nekem miért nem pattog soha,vagy miért nincs ilyen O dmg-s bekapottam!Nálam még az is előfordult,hogy a buksi tetején a periszkópomat 400 hp-val trafálták el !A büdös életbe nem lőttem még hp-val járó critet a periszkópba!