A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf: "Ellenben a múltkori síros T-54 videó után (amikor rinyál hogy hogy lőtte ki a VK, persze ammo rack) nahát az kurvára begyütt:P 450 méterről oda lőttem egy 70% álló T-54-nek és azonnal pukkant:D" Légy szi vki mondja már meg, h hol van ez a videó? Engem is nagyon érdekelne!
Lammaer: egyik hszben azt írtad, h szted a PzIV nem jó. Természetesen mindenkinek egyéni az ízlése, de ezzel vitatkoznék. Nekem például a legélvezetesebb meccseim ebben a tankban voltak és még most is szívesen megyek vele néhány kört. Ellenben kipróbáltam a T-34-et is, de sztem több tekintetben is rosszabb, mint a PzIV. Sőt ennyi idő után már azt mondom, h a sokak által mondott OP szovjet tankok nem is annyira ütősek. Egy leheletnyivel jobbak (főleg lepattanás téren), de jó kézben a német tankok simán felveszik velük a versenyt.
Vki mondja már meg legyen szíves, h mi ez a mizéria a preorderrel? Lehet le vok maradva, mivel egy ideje nem néztem a fórumot, de én úgy tudom, h a játék ingyenes lesz (klienst simán letöltöd) és csak az aranyért kell fizetni. Vagy már nem így van?