A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #24604 Én most küzdök az US med ággal, épp megvettem a T23-at.
Az ágyújuk tényleg jó (bár kicsit lelombozó hogy a T23 nem kap új ágyút, ugyanaz van neki mint a T20-nak), viszont maguk a tankok se nem mobilak, se nem bírják az ütéseket.
Ergó igazán csak hátulról támogató snipernek lehet őket használni, mert ha valami őket kezdi el lőni nagyon hamar szétesnek (én üvegtanknak hívom őket).
A pershing az viszont brutál - volt egy estém kipróbálni, és valami hihetetlen mit lehet művelni az ágyújával. Autoaimmal (!!!) 3-ból 3x átütötte a T54-et, minden szögből, és IS7-et is szemből, szintén autoaimmal, csikicsukizás közben.
Ez utóbbit azért lett a végén végzetes rám, mert 2-3 találat után annyira bedühödött az IS7, hogy semmivel nem törődve lerohant hogy megölhessen, még a csapattársaimnak is a seggét mutatta (és rögtön utánam meg is halt :) ).