banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TomDantes
    De, figyelj, megértem ha valaki olyan miatt problémázik, amitől neki a játékban rosszabb lesz. De ettől rosszabb lesz? Mi az ami történik? Ha nem lesz vele jó menni, eladod és lesz pár kredited. Rosszul nem jársz.

Amúgy meg, majd kiderül milyen a tank a csatában. Ki kell próbálni, aztán megítélni.

Nos, azt is írtam, hogy szerintem egy alacsony tier-es tank a megfelelő ajándék. Vagy lehetne még egy-két nap prémium mellé, valami ilyesmi.
    De maga a tank, legyen alacsony tier-ű, mert ott nem zavar sok vizet. Ha magasabb tierű lenne, a sok a teljesen hülye felborítaná vele a játékot. Tier III-ban meg nem oszt nem szoroz, max annyi, móka vele játszani, de hogy mókás lesz-e, ezt meg lehet előre tudni? Szerintem nem, majd kiderül.
    Nem kell minden miatt elégedetlenkedni, és minden miatt szidni a fejlesztőket.