banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    Én valószínűleg megkaptam az 1 nap prémiumot, mert a hivatalos oldalon 15 nap prémiumot ír, a játékban viszont 16-ot (és mivel Júl. 12-én vettem a prémiumot, ezért 15-nek kéne lennie). De jó lenne valami egyértelmű jelzés, mert tegnap szándékosan nem léptem ki egész álló nap a játékból, hogy az összes csatát láthassam a Rendszer Csatornában, de a nap végén már annyi volt, hogy ott megtalálni egy aprócska bejegyzést olyan, mint tűt keresni a szénakazalban. Mellesleg kétszer is átnéztem oda és vissza, de nem találtam prémiumra utaló bejegyzést, egyedül a venti-s üzenetet kaptam meg. Mindegy, még ha többször is meg lehet szerezni ezt a prémiumot, nekem egyszer untig elég volt...

Azt szeretném kérdezni, hogy meg tudom azt nézni, hogy pontosan mikor és mit vásároltam a játékban? Pl.: gold, prémium?