banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Én használom a Ferdit (teljesen kigyúrva) , és éppen most gyúrom a SU152-t (ez is épp fullos). Mindkét fán böcsüettel végigmentem, free xXP nélkül (na jó, a Su85-SU100 vonal az az 5x alatt ment).

Igazából nekem mindkét oldal bejött, de kicsit az orosz felé billenek.

Jpanther vs SU152 - a JP a sírba vitt. Nem lenne rossz cucc amúgy, de mivel szándékosan világítótornyot csináltak belőle, szegény képtelen rejtőzni, igy pont TDként nem lehet használni. Kedvenc bokraimban, ahol a SU152-vel vígan leadok 5 lövést is anélkül hogy észrevennének a JPben már akkor észrevesznek amikor nem is lőttem. Plusz, a JPnek - az autoaim miatt - irdatlan sokszor ellövik az ágyúját.
    Lepattanni egyikről se pattan sok minden, viszont érdekes, hogy érzésre a SU152 több találatot elbír mint a JP 8 (pedig a HPjuk kb azonos). Amikor ellenük harcolok, szintén olyan érzés mintha a JPt könnyebb lenne megölni.

Ferdi vs ISU - ISUm még nincs, de amig nem lesz fullos kb ugyanolyannak látom mint a SU152-t. Teljesen más játékstílus mint a ferdi, mivel - a JPhez hasonlóan - a ferdi sem tud bújkálni. Viszont a JPvel ellentétben a Ferdi stramm frontpáncéllal rendelkezik, a 128-as pedig zseniális találmány.
    Szóval úgy néz ki, az ISU-val menni fog a lopózós klasszikus TD menet, mig a Ferdivel a "gyere üss, de addig szétverlek" játékmenet működik (persze nem állunk Maus elé :) ).

Szóval úgy érzem, Tier8-ban egyenrangú a német/orosz TD, Tier7-ben viszont (kizárólag az elkefélt JP láthatóság miatt) magas az orosz fölény.