A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #243555 "Nem vagy tisztában med szerepével..."
Van E50-M-em és ha akarok tudok vele spotolni sebesség ott is van. De tény nem ez a tank erre a legalkalmasabb, de sokkal inkább mint egy Mause, vagy egy E100 nem?
"Ami meg tény: a játék elején kitaláltak egy koncepciót"
- Most mondtad ki a tuti frankót. Ezen koncepció szerint a MED papír kis hp, de gyors és fordulékony fő szerepköre a a spotolás. De te egy terminátornak akarod használni, nem arra találták ki, hogy top damaget és top killt tolj. Arra találták ki eredetileg a fejlesztők, hogy top spot damaget tolj vele, erre most is kiválóan alkalmas a többsége.
"...hogy ezek nem játszanak domináns szerepet a többi tanktípushoz képest."
- Nem mond nekem, hogy most van domináns tank típus, mert tényekkel nem tudod bizonyítani. Ne egy csata alapján alkoss véleményt hanem mondjuk 1000 vagy 10000, és ne egy ember szemszögéből.
"Szerintem ezt a WG nem fogja, hagyni, mert ők nem ezt a játékot találták ki."
- Nem értem, hogy lehet ennyire nehezen értő ember. Figyel a WG leszarja milyen tank milyen, a WG egy üzleti vállalkozás. A döntéseiketa profit nővelés határozza meg. Ha az hozza a profitott, hogy egy TD mindenkit egy lővésből öljön azt teszik. Ha az hozza a több profitott, hogy a MED-ek lézer gépuskával leygenek felszerelve akkor azt teszik. Ha az atombombát lővő arty-k hozzák a több É-t akkor azt teszik. Nem szeretettszolgálat és leszarják a dolgokat, a játkosok is csak azért érdeklik őket, mert belőlük élnek.
Tehát akkro lesz nerf/Buff ha az anyiagilag is indokolt, amíg a bevéltelek nőnek addig mindnen marad. Az artykat is azért gyengíteték, mert bevétel csökkentő tényezőké váltak.
Tehát lehet itt beszélni arról mi OP mi nem. Lehet lémítálni meg ötletelni, meg nyavalyogni, de értelemtelen.
Amúgy meg, hogy lehülyézed a TD-vel játszókat és szerinted csak a MED-es emberek az emberek, a többiek mint babuinok meg hodorok, az nem semmi nácizmus és egoizmus is. Sajnállak nem ilyen embernek ismertelek meg