A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nikosi #243546 "Jólvan persze. Főleg, hogy múltkor 1vs1ben szétrámolt az IS-7 121ben ülve, mert még a seggéről is képes voltam pattani (goldot nem akartam használni). Egyébként ügyesen forgatta a tankot."
- Nagyon helyes ennek ilyenek is kell lennie egy MED tank dolga nem az, hogy szétkapjon bárkit is 1v1-ben hanem, hogy spotoljon és támogasson, kivégezze a sérült ellenfeleket például.
"Az a baj, hogy itt az emberek fejében az 1vs1 él, pedig ez a játék nem erről szól. Igen 1vs1ben a medek nagyon jók sőt falkában is nagyon jók. De van olyan szituáció ami megoldhatatlan."
- Mint minden tankban vannak olyan szituációk amik megoldhatatlanok. Mint írtad ez nem 1v1, tehát ne is akarja mindent egymagad megoldani. Egy jó MED falka meg szinte megállíthatatlan szerintem.
"Ott volt például ez a sok TD-s csata...",
- A leírásodból kiderült 2 MED-el akartatok 3 DB azonos tierű TD-t elintézni. Számbeli fölényről halottál -e már?
"Egy t10es tank 2 lövést bírt, ennyi..."
- tegyük hozzá MED tank aminek eleve a sebesség kell az előnye legyen meg a nagy látótáv, nem a kilőhetetlenség, meg a mindent pattintó páncélzat.
"Tehát ez egy igazán okos felvetés, hogy bekapok egy lövést és rámegyek egy TDre utána megpurcan, így is történt, de a második TD amire rámentem volna, annak a lövését már nem bírtam ki. És lett ott volna még egy harmadik is. Közben persze a város elesett."
- Nem egyedül kell megoldani mindent. Még szép, hogy egy MED tank nem tud egymaga 3 TD-t elintézni, szar is lenne ha el tudna.
"Amíg volt arty nem mertek kijönni fedezékből. Mentem meddel nem mert kijönni fedezékből és rámlőni, mert tudta, hogy az artynak spotolok, és a tűzérség engem támogat főként."
- Igen abban az időkben amikor sok volt az arty akkor MED uralom volt, tudod szar dolog, hogy egy OP jármű hirtelen nem akkor OP és nem tudsz egymagad eldönteni csatákat, és ki vagy téve a csapatod teljesítményének. De ilyen az élet. Szerintem sokkal jobb, hogy nem kell kuksolni egy kő mögött és várni az égi áldást vagy a rohangáló MED falkákat.
"Engem is idegesített, mikor kiTDzett egy arty vagy 1 lövésezett. De sztem a Med és főleg a Lightok jó kis szimbiózisban éltek az artykkal. "
- Ez így igaz, de spotolni még most is lehet. A MED pedig igazából a felderítő szerepét játssza ebben a játékban. Ergo nem berohanni meghalni és egymagad leölni 10 tankot. Spotolni és a sebesülteket kivégezni erre való a MED. Erre most is tökéletesen alkalmasnak érzem.