A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Amarth99 #243542 Ha más nem is fog nerfet kapni, de a foch 155 szerintem igen.
A T57 átlőhető könnyen, a 268 is sebezhető szemből, de a fochnak nagyon durva a páncélja (a gyenge pontok is pattogósak) ilyen mozgékonyság, és sebzéspotenciál mellé.
Xvm miatt látom, hogy az agyhalottaknak is bőven van sebzésük vele, és sokkal erősebbek, mint a többi 10es td. Ráadásul mostanság az mm szereti az egyik oldalra tenni a fochokat mind :D, szóval marha vicces, amikor a topokat egy tárból kiszedi a 3 támadó foch és utána nincs semmi sansz megfogni őket. Pláne ahogy a játékosok többsége játszik.
Minap is 2 top td meg e100 (meg pár kisebb) jött fjordon a sarkon, én meg is4ben voltam. Mondtam a többieknek álljanak meg mögöttem én sidescrapben megfogom őket és trackelem nekik a sarkon...
Mi lett belőle utolsóként haltam az oldalon, miközben a hülye csapattársaim csak kimásztak elém meghalni... Hülye t57 is vazze. Letrackelem neki a jpze100at hogy kitárazhasson az oldalába, és mit csinál a barom még kijjebb megy...
De miattam legalább nem jöttek ott át mire a másik oldalon befoglalta a bázist valaki az ellenfél hülyesége miatt:D!