banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Igen:)Ő pont arra akart kilyukadni,h ha kv1el összefut,akkor azt a 75 mm beforgatott armor-t a 116pen nem viszi át.Sajnos...
    Nem tudom te milyen taktikával mész,de akkor lehet mi csináltuk bénán és mentünk előre.Amúgy is szeretik látni,ha 1 jó játékos megy előre,morálisan jól hat..Én is találkoztam kv1-el,és esélyem sem volt leforogni(lomha volt az a med).

Lehet azért találkoztunk kv1-el mert(én pl)mindig próbálom az ellenség jó játékosát keresni,vagy erős tankját.Ahogy írtam a 2.csatámban már acélfal és tank ász voltam kv1-el.Semmi extrát nem csináltam,bementem a kicsik közé és kész,nem tudtak sebezni.

Mi ha baráti platoonba megyünk,mindig keressük az ellen jobb játékosait( ha 3 lila platoonban akkor kellemetlen:)

Ha levadászunk 8-10 piroskát,akkor mire eljutunk oda,h az ellen jó játékosaival találkozzunk addigra lehet,h 10-20%hp-n vagyok.Sanszos,a lose.Biztos,h mások is játszanak így,mert volt már példa rá,h rám jöttek 3-4en egyszerre,holott volt mellettem 1-2piros is.

Megyünk 1 irányba,persze aki jön szembe az kap.Felesleges csatározásokba nem megyünk bele...Ha jön a spot vagy lövünk,vagy nem,de pl nem áll meg senki,amíg el nem éri a kitűzött célt.:)

Láttam én már E100at T50-et kergetni..akkor még nem volt arty nerf...sírtunk és tudtok,h ennyi volt az a csata.