banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• davidbog
    Szerintem is jó ágyú az 5 cm Kwk39 L/60. Többnyire azért használhatatlan, mert az a szerencsétlen Panzer III scout tank és nagyok között kell harcolni. A HE lövedékek is lepattanhatnak, hiába állítják azt egyesek, hogy az mindig sebez. Igaz, hogy sokkal kisebb a lepattanás esélye, mint AP lövedékeknél. A HE geller általában a kisebb kalibereknél fordul elő.

Én nagyon ritkán használltam HE lőszert. Szeptembertől januárig, csak nagy gépekkel játszottam, azoknál jó ha összesen 10-szer használltam (álltalában meg is bántam). A szovjet TD-knél már gyakrabban alkalmaztam, de szerintem szánalmas a teljesítményük kicsi kaliberű ágyú esetén. Az igazán jól használlható HE-s ágyúk talán 105 mm-nél kezdődnek.