banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gunslinger
    Bocsi hogy picit félbeszakítom az eszmecserét, csak megosztanám új tapasztalataimat.
    Kipróbáltam a Pz III-at, 19 csatát lenyomtam vele és nem ad be olyan brutál tankokat, Tiger I, KV-3 meg sima IS volt a legdurvább amikkel találkoztam (Tier 7 tehát a max) és velük is ritkán, ugyanabban a mezőnyben nyomat többnyire, mint amiben a szutyok Pz III A-val mentem, csak most már több sikerem van. Felraktam a Pz III-ra minden elérhetőt a legfejlettebb rádiót kivéve, a rövid csövű 75mm-es löveg távolra sajnos elég szutyok, de közelre néha brutális sebzéseket sikerül bevinnem, egy lövéssel szedtem le 100%-os Panzer II Luchs-ot, bár ott biztos valami critical dolog is bejátszott. 200 méter és fölötti távokon viszont sztem jó ha 20%-os a találati pontosságom ezzel a rövid csövű cuccal, ami mellesleg a Pz IV alapfegyvere, tehát annyira mégsem halálsugárvető, de most már végre olyan tankokat is ki tudok szedni, amiket az 50mm-es köpőcsővel megkarcolni sem tudtam, jó esetben a festék lekopott a célpontról.