banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Ehhez a T54 dologhoz.. Én sem értem miért anyázza mindenki ennyire a T54-et. Nekem nincs, de kerültem már vele szembe párszor és nekem úgy jött le hogy elölről tényleg sok a lepattanó de csak amennyire a meredek szögben döntött páncél miatt indokolt. Egyáltalán nem olyan kilőhetetlen szupertank IS 3-mal elölről is simán átütöttem már nem egyszer és nem azért mert olyan überpro lennék hanem mert igenis át lehet azt ütni csak nehezen. Azokat a T54-eket akik meg ész nélkül berohannak az ellenséges csapat közepébe nem is értem amikor ilyet láttam mindig úgy szétkapták őket 10-15 másodperc alatt hogy jobban se kell. Nem mondom ha szembejön 1v1-ben akkor legtöbbször csúnyán megszivat de hát ez van. Én még sosem csapkodtam vérben forgó szemekkel a billentyűzetet mert valami T54 szupertank cafattá lőtt...