A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #23359 Mit javítsanak? A random faktor teljesen korrekt, mi értelme lenne, ha előre tudnád mikor mi fog sérülni? Nem lenne az úgy túl unalmas? :)
Többször is elmondták, ez nem szimulátor. Átütik a páncélodat AP-vel, ott pattog benn a lövedék és senkinek semmi baja. Ez talán nem különös? Az ehhez hasonló "hibákat" még ecsetelgethetnénk egy darabig, de fölösleges, hiszen ez nem szimulátor, bár bizonyos részeiben hajaz rá.
A videó több szempontból is vicces. Egyrészt bemutatja mennyire mindegy mit csinálsz, mert egy szerencsétlenül elszenvedett találat és elfüstölsz, másrészt általában akiket így likvidálnak az adott körből, lényegében fel sem fogják mi is történt pontosan, így aztán megszületnek a legendák az OP ruszki tankokról és az OP ruszki tankokról és egyébként is, azok az OP orosz csodák..., mentem IS-7-tel és T30-cal, ha megláttam a Maust odábbálltam, ha buffolják akkor nyomhatom is az exit battle-t, amint meglátom? :))
Kipróbáltam időközben az Object 704-t és a T-54-t, ugye ezek az OP orosz tankok, amikről pattognak le a lövedékek, minden lövésük hajszál pontosan talál és nincs ellenfelük. Ki kell ábrándítsalak, van. A T-54 jelenleg képes arra, amire egy bárminemű közepesnek képesnek kellene lennie, ennyi az egész. Jelenleg folyamatosan gyengítik, a kulisszák mögött folyamatosan csökkentik az értékeit, mégis mindenki hajthatatlanul OP-za, noha soha a közelében sem járt.